Welkom

'Bloem', a flower, representing growth, opportunity, peace, and love

this is what we want to give to our future, our kids.

 

Bloem4Kids wil kinderen perspectief bieden op een betere, mooiere en kansrijkere toekomst. De twee pilaren die hiervoor de basis vormen zijn onderzoek en onderwijs.

Door middel van het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen willen we betrokkenheid creëren.

Openheid en transparantie vinden we bijzonder belangrijk. Alle informatie, resultaten en de concrete projecten waar de donaties voor worden ingezet kun je daarom dus terugvinden op deze website.

Bloem

 

De eerste activiteit was de deelname van diverse Bloem4Kids Vrienden aan de City-Pier-City Loop in maart 2012 in Den Haag. Deze eerste activiteit was slechts het begin. In april is een Koninginnedagactie op de Vrijmarkt in Heiloo een groot succes geworden. Mei stond in het teken van de Eiberrun. In Eibergen hebben kleine en grote Lopers met veel enthousiasme en inzet sponsorgeld bij elkaar gelopen. En in november 2012 hebben 15 kinderen een topprestatie geleverd bij The Little Gym in Voorburg. Met spel en gym hebben zij een bijzondere bijdrage geleverd aan de doelen van Bloem4Kids.

Uiteraard stonden in 2013 en 2014 wederom de deelname aan de City-Pier City Loop op het programma.

In 2016 staat deelname aan de Vredesloop in Den Haag gepland. De eerste voorbereidingen zijn getroffen. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Zie hier een meer uitgebreid overzicht van de activiteiten, de foto´s en informatie over de resultaten.

 

 nieuwsbrief link naar b4k facebook donatie

Webdesign door